The Sex Therapist Next Door – Meghan O’Brien

Verkrijgbaar via Bella Books

Ok, nou over het algemeen komt er in meer of mindere mate seks voor in lesfic. Eerlijk gezegd vind ik het wel leuk, om het zo maar te zeggen, als de hoofdpersonages hun liefde op een hartstochtelijke manier kunnen uiten in een boek. Meghan O’Brien doet dat wel heel expliciet. Vandaar dat haar boeken zeker in het erotische genre behoren. Dan heb je ook wel weer erotiek, en je hebt erotiek. Seks om de seks vind ik vrij saai. Na een tijdje weet ik het dan wel en dan verlies ik de interesse. De hoofdpersonages en hun verhaal moeten mij in die zin wel grijpen. Er moet ook wel liefde zijn of op zijn minst ontstaan. En er moet ook wel sprake zijn van karakterontwikkeling. In de boeken van Meghan is dat alles heel goed vertegenwoordigd.

In dit boek leer je Diana Kelley kennen. Zij is een sekstherapeut die door seks uit te beelden tijdens haar workshops haar cliënten alles leert over seks en hoe je optimaal plezier kunt beleven met je sekspartner. Helaas is Diana haar beste vriendin Ava geblesseerd en kan zij haar niet meer assisteren bij haar workshops. Uit nood klopt zij aan bij haar buurvrouw Jude Monaco om haar te vragen Ava tijdelijk te vervangen als haar assistent.

Jude heeft al een tijdje een crush op haar mooie buurvrouw. Diana komt regelmatig voor in haar fantasieën. Ze valt dan ook bijna flauw als de mogelijkheid ontstaat om echt seks met Diana te hebben wanneer Diana haar vraagt haar te helpen. Al is het dan met een vrouwenpubliek die alles te zien krijgt. Diana verzekert Jude er wel van dat zij een strikt professionele relatie hebben al zullen ze elkaar op allerlei mogelijke manieren seksueel bevredigen. Diana heeft namelijk helemaal geen trek in een relatie.

Waar Diana echter niet op gerekend heeft is hoe goed Jude en zij bij elkaar passen op seksueel gebied. De aantrekkingskracht van Jude wordt daardoor alsmaar groter en het blijkt onmogelijk voor Diana om liefde en seks uit elkaar te houden. Maar zal ze eraan toe kunnen geven? Natuurlijk wel! Maar het duurt wel even en ze probeert op allerlei mogelijke manieren Jude te weerstaan.

De seksscènes zijn echt heel goed. Meghan O’Brien is een ster in het beschrijven van heftige seks zonder dat het ranzig wordt. Je voelt de overgave van de vrouwen en het is knap hoe ze beschrijft hoe Jude haar grenzen steeds verder verlegt zonder haar eigen integriteit daarbij te verliezen. Zeker een superaanrader!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Geef een reactie