Wild – Meghan O’Brien

Verkrijgbaar via Bella Books

Ik wist al dat Meghan O’Brien een meester is in het schrijven van erotische romans. Maar dit boek doet daar nog eens een schepje bovenop. In dit verhaal is er naast de romantiek, want het is niet zomaar seks natuurlijk 😉, ook een belangrijke rol weggelegd voor het bovennatuurlijke. En er loopt een gevaarlijke moordenaar rond die hoognodig moet worden gegrepen.

De hoofdrolspelers in dit verhaal zijn Selene Rhodes en Eve Thomas. Selene is een shapeshifter die telkens wanneer het volle maan is verandert in een weerwolf. Hierdoor durft ze geen relaties aan te gaan omdat ze bang is dat ze haar partner zou verscheuren wanneer ze in haar weerwolfgedaante verandert. Selene lost dit op door rond deze maand een prostituee in te huren die haar zo goed vastbindt dat ze niet los kan raken. Zo bang is Selene dat ze iemand iets aandoet. Wanneer Selene na een cyclus wakker wordt in het park, lijkt het er sterk op dat ze inderdaad iemand iets heeft aangedaan. Door deze gebeurtenis ontmoet ze Eve.

Eve is een forensisch patholoog en ook niet op zoek naar liefde nadat haar ex haar heeft bedrogen. Ze is dus extra op haar hoede voor leugens en bedrog. Wanneer ze Selene ontmoet voelt ze een enorme aantrekkingskracht die niet te ontkennen valt. Al snel kunnen Eve en Selene deze aantrekkingskracht niet ontkennen. De diepe gevoelens tussen hen gaan ook veel verder dan seks, die allesverzengend is. De band wordt alsmaar sterker en Eve en Selene kunnen niet anders dan smoorverliefd op elkaar worden.

Echter, het blijkt dat het voorval in het park niet toevallig is. Er loopt een gevaarlijke moordenaar rond die het gemunt lijkt te hebben op Eve. Selene wil haar beschermen maar dan zal ze toch ook meer over zichzelf moeten vertellen. En laten zien. Durft ze dit? Ook voor Eve is het moeilijk want ze merkt dat Selene iets voor haar achterhoudt en een leugenaar heeft bij haar geen kans. Hun prille relatie komt zwaar onder druk te staan. Niet in de laatste plaats door de bedrieglijke ex van Eve die roet in het eten probeert te gooien. Zo irritant, die ex! Maar ook wel weer belangrijk voor het verhaal, dus vooruit 😊.

Als je zin hebt in een roman met een shapeshifter, een verhaal over liefde en vertrouwen, (extreem) hete seks, een verhaal over een kans om jezelf te zijn met iemand, een verhaal over je durven overgeven aan iemand, een verhaal met spanning; zoek niet verder maar ga dit bijzonder gave boek van Meghan O’Brien lezen. Ik ben in ieder geval niet meer zo bang om een weerwolf tegen het lijf te lopen 😉.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Geef een reactie