My Protector – J.C. Wilder

My Protector – J.C. Wilder. Te downloaden via onderstaande link (pdf )

Eindelijk, hier is dan mijn eerste XWP FanFic fav waar ik over schrijf. Ik heb er nogal een aantal die ik zou willen delen. Helaas is niet alles online terug te vinden. En nu had ik alles jaren geleden op schijf gebrand (ja, zo lang geleden is het), maar die schijf kan ik niet meer vinden?! Gelukkig zijn er toch wel een aantal online te vinden. Zoals dit fantastische verhaal van J.C. Wilder. Kon het echter eerst niet vinden en heb het verhaal uit de archieven gevist en er een pdf van gemaakt.

My Protector vertelt het verhaal van Sarika die op het punt staat de keizerin van Dethra te worden. Haar moeder is namelijk erg ziek en de verwachting is dat zij spoedig zal sterven. Voor dat gebeurt spreekt ze haar dochter Sarika en drukt haar op het hart dat zij zo spoedig mogelijk een partner kiest die haar in haar kracht zal versterken. Er zijn namelijk kapers op de kust zoals Elder Tai-Po die maar al te graag haar partner zou willen zijn zodat hij, naast een mooie vrouw aan zijde te hebben, aan de macht kan komen. Sarika en haar moeder zien echter in een gezamenlijk visioen een vrouw. Een sterk persoon met zwart haar en lichtblauwe ogen. Haar moeder vermoedt dat dit de sleutelfiguur is die Sarika zal helpen haar partner te vinden.

Major Laren Ramsey crasht met haar ruimteschip op Dethra. Wanneer zij ontwaakt blijkt dat zij op aarde is maar wel 1000 later als toen zij de aarde verliet voor haar missie. Tai-Po voelt zich bedreigd door Ramsey en maakt haar een slaaf. Wanneer Sarika haar ontmoet eist zij haar direct op als haar persoonlijke slaaf om haar te redden van de sadist Tai-Po. Ramsey moet dit allemaal maar ondergaan aangezien zij niet kan vluchten door haar halsband die onder stroom kan worden gezet. Ze walgt van wat er blijkbaar over is van menselijkheid zoveel jaar in de toekomst.

Maar Sarika is zeer onder de indruk van Ramsay en heeft al snel door dat het visioen waarheid lijkt te worden. Alleen de rol van Ramsey is veel meer dan slechts een sleutelfiguur in het vinden van een partner. Maar hoe Ramsey te overtuigen die alleen maar weg wil en Dethra wil ontdoen van slavernij. Toch laat Sarika haar niet koud. Integendeel! En het lijkt er steeds meer op dat Ramsey degene is die bestemd is voor Sarika. En degene is die gekozen wordt om Sarika te helpen in haar natuurlijke drang om te paren met haar partner. Wanneer Sarika dit namelijk niet doet dan zal ze waanzinnig worden en zichzelf zelfs iets aandoen uit wanhoop. Dat wil natuurlijk niemand ;-).

Wat leuk om dit verhaal weer eens te lezen! Ik weet niet meer precies uit welk jaar deze fic is, maar het is wel al een hele poos geleden. Dat kun je ook wel een beetje zien aan de originele disclaimer in de pdf. Die zegt namelijk dat je dit verhaal niet mag lezen wanneer je nog geen 21 bent, wat ik ietwat overdreven vond. Maar het maakt tegenwoordig helemaal niet zo veel uit met welke leeftijd je dit soort verhalen mag lezen. Anyway, My Protector is nog steeds zo goed! Ik concludeer toch maar weer dat XWP FanFic voor mij de bakermat is voor alle fics!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie