At Seventeen – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Het is alweer even geleden dus maar gauw weer eens een van mijn Gerri Hill favorieten. En dit is er zeker een! Alles aan dit boek is zo fijn en mooi en leuk en lief en sexy. Behalve misschien de cover, die had wel iets mooier gemogen vind ik, en een paar angstige momenten (gedoe) in het boek. Maar die passen wel in een liefdesverhaal.

In At Seventeen ontmoeten Madison Lansford en Shannon Fletcher elkaar wanneer ze 10 jaar oud zijn. Er ontstaat direct een vriendschap tussen de twee. Je zou denken dat deze vriendschap een onwaarschijnlijke is aangezien Madison de dochter is van rijke ouders en Shannon de dochter van hun bediende, die bij hen inwoont. Maar de meisjes worden de beste vriendinnen en spenderen zoveel mogelijk tijd samen.

Het is geen verrassing dat Shannon en Madison verliefd worden op elkaar en heimelijk een relatie hebben. Het is ook geen verrassing dat de moeder van Madison alles eraan doet haar in het huwelijksbootje te gooien met een geschikte partij. En dat is niet Shannon! Drama alom en op een gegeven moment scheiden de wegen van Madison en Shannon.

Jaren later keert Shannon terug naar haar vroegere woonplaats om voor haar zieke moeder te zorgen. Daar ontmoeten Shannon en Madison elkaar weer opnieuw. Het is duidelijk dat de liefde tussen hen niet is verdwenen. Maar durven ze eraan toe te geven?

De manier waarop het verhaal van Shannon en Madison wordt verteld door Gerri Hill is zo mooi. De hele relatie tot aan het moment dat ze uit elkaar gaan wordt door Shannon in de huidige tijd verteld aan een stel vriendinnen van haar. Die hangen aan haar lippen want het is zo’n romantisch verhaal. Die twee meisjes die samen de liefde en seks ontdekken. Hartveroverend. Dat iets hen uit elkaar kon halen is ondenkbaar. Het verhaal gaat verder in de huidige tijd wanneer Shannon terugkeert en Madison weer ontmoet en toelaat in haar leven. Ik heb dit boek denk ik al 3 keer gelezen, maar nog steeds zal ik het om de zoveel tijd weer oppakken. Heerlijk!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie