Queen – L.N. James

Te lezen via AusXip (erg leuke site waar je echt alles over XWP kan vinden)

Oh deze is zo goed. Het is jaren geleden dat ik dit verhaal heb gelezen maar ik ken het nog als de dag van gisteren. Dit XWP verhaal van L.N. James is niet alleen 🔥🔥🔥maar de karakterisering van Xena en Gabrielle is ook zo goed beschreven! God, het is alsof je een aflevering van XWP zit te kijken maar dan een die je altijd al hebt willen zien 😏.

Het verhaal begint zoals zo vaak: Xena en Gabrielle wandelen op weg van het een naar het ander en hebben het erover dat Xena beweert dat niemand ooit zou geloven dat Xena de slaaf zou kunnen zijn van Gabrielle. Gabrielle wedt voor 5 dinars dat ze het voor elkaar krijgt dat mensen het wel geloven dat deze ‘big, bad warrior’ haar slaaf is. En daar gaan we. Wauw, hoe Gabrielle het voor elkaar krijgt dat Xena werkelijk álles voor haar doet is zo sexy en romantisch, phew! Deze twee blijven voor mij ’the mother of all ships’. Hoewel Supercorp toch aardig dichtbij komt 😉.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Geef een reactie