Habit Forming (serie) – Aspidities

Te lezen via Archive of Our Own (afbeelding door MissLane)

Wat begon als ‘oh leuk, een ship die ik ook wel leuk zou kunnen vinden’ is inmiddels uitgegroeid tot een obsessie. Ok niet helemaal, maar ik heb inmiddels zoveel Supercorp verhalen gelezen, meer nog dan Clexa. En er zijn zoveel goede verhalen! En deze is 🔥🔥🔥🔥🔥! Maar niet alleen dat. Dit verhaal is de perfecte mix van smut, fluff, en de beste karakterisering van Lena en Kara die ik tot nu toe heb gelezen. Ondanks dat het een omegaverse verhaal is 😉.

In ‘Don’t Make it a Habit‘ ontdekt Lena dat Kara een Alpha is die ‘bronstig’ is. Lena biedt Kara aan haar hiermee te helpen. Kara accepteert haar aanbod en hierdoor treden de dames in het land van de ‘friends with benefits’. Echt moeilijk hebben ze het er niet mee. Het is een geluk bij een ongeluk dat Lena dit heeft ontdekt over Kara. Kara’s Alpha is namelijk héél blij met Lena’s Omega en ze blijken zeer goed bij elkaar te passen. In ieder geval seksueel 🥵🥵😂. Maar Kara zou Kara niet zijn wanneer ze iets niet helemaal goed heeft begrepen over anticonceptie….

En daarna volgt ‘Make it a Home‘ waar Kara en Lena hun affaire formeel willen maken en gaan daten. Lena is nog niet zeker of ze haar baby wilt houden. En Kara is weer Kara en maakt er een beetje een puinhoop van 😂. Oh maar ze zijn zo leuk samen!

Het laatste deel is ‘Bringing up Superbaby‘. Dit lijken allemaal spoilers maar eigenlijk geven de titels de clou al weg 😉. Dit deel is incompleet maar zou zomaar af kunnen zijn. De cirkel is aan het einde van dit deel echt wel rond. Superlief ❤️. En elk deel is 🔥🔥🔥🔥🔥.

Fun fact: In de inleiding geeft Aspidities aan gecheckt te hebben met smutaboutyou of ze geen plagiaat pleegt met dit verhaal. Het lijkt namelijk op Strangers With Benefits van deze auteur. SWB wordt de ultieme Friends With Benefits fic genoemd. Is ook zeker een zeer fijn verhaal 😏 maar is incompleet. Habit Forming is wat mij betreft het antwoord op het open einde van SWB.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Geef een reactie