Of Wulf and Wynd – Lexa Luthor

Verkrijgbaar via Kobo shop of Amazon

Lexa Luthor is een waarachtige saga aan het schrijven met de serie The Kingdoms of Gyldren. Na de prequel Of Iron and Gold volgt nu Of Wulf and Wynd (Part One: The Vows of Marriage).

Je ontmoet Princess Tharon, van het koninkrijk White Sommer, en Princess Roswynd, van het koninkrijk Wyndfeld. Zij zijn beste vriendinnen van jongs af aan. Door een traumatische gebeurtenis wordt hun vriendschap echter verscheurd. Jaren later is Tharon de Lord Commander van White Sommers leger. Zij heeft haar Alpha status omarmd en heeft de titel van Prince gekregen. Ze is nu een ridder met de bijnaam The Black Wulf, en leidt haar leger in de oorlog tegen White Sommer. Want waar eerst de twee koninkrijken in vrede en vriendschap met elkaar leefden, daar is nu alleen nog haat en nijd.

Roswynd heeft nooit haar verdriet over de breuk met Tharon kunnen vergeten. Ze heeft haar ook nooit meer gezien na hun breuk. Maar na 10 jaar oorlog is er een wapenstilstand, onder de voorwaarde dat er een huwelijk tussen Tharon en Roswynd plaatsvindt. Wanneer Roswynd gedwongen wordt om met Tharon te trouwen, laait haar verdriet om het verlies van haar beste vriendin weer op wanneer Roswynd niets meer van de oude Tharon terugziet in haar vrouw.

Tharon daarentegen heeft eindelijk haar omega gevonden in Roswynd. Maar met de vijandelijkheid en achterdocht tussen de twee koninkrijken en het verleden wat tussen hen instaat, lijkt de liefde tussen de twee ver weg. Er is passie maar nog niet 🔥🔥🔥. Maar, vrees niet, er komt nog een deel 2 en 3 ook 😀.

Ik ben dol op Lexa Luthor. Misschien heb je mijn bio gelezen waarin ik iets vertel over mijn geschiedenis met romans die begon met Shanna. Nou daar doen de boeken van Lexa Luthor me aan denken. Onversneden romantiek, I love it ❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Geef een reactie