Kara’s Moon – Gerri Hill

Te lezen via Gerri Hill’s website

Een van de eerste verhalen van Gerri Hill, was gepubliceerd op de Academy of Bards. Aangezien ik natuurlijk alles moet lezen van Gerri Hill, heb ik dit ook gelezen. En weet je wat, ik vond het zo leuk! Terwijl het best….ja, hoe zal ik het zeggen, soort van gedateerd is. Misschien vond ik het daarom ook zo leuk. Er is zoveel herkenbaar 😂.

Het verhaal gaat over Ginny Harrison die gevlucht is van haar opdringerige verloofde Phil. Ze schuilt bij haar oma in een klein dorp (heerlijke omgeving, ik wil daar wonen!). Daar ontmoet ze Kara Morgan, een kunstschilder. Kara heeft een huisje gehuurd tijdens de zomer en is het liefst alleen en op zichzelf. Dat laat ze ook wel blijken. Maar het lijkt haar oma zo fijn wanneer Ginny vriendinnen met haar zou kunnen worden, daar zou ze nog wel eens spijt van kunnen krijgen 😉. Dan leest Ginny in een magazine een interview over Kara en haar kunst en ontdekt dat Kara lesbisch is. Nou, and here we go….😏.

Oh, wanneer ik een Gerri Hill boek lees dan denk ik altijd ‘deze auteur houdt écht van vrouwen’ 😍. Ik weet niet precies waarom. Het is denk ik de manier waarop zij de passie tussen de hoofdpersonen beschrijft. En de seks! Die is vaak zo 🔥🔥🔥maar op een manier die ik alleen in haar boeken terugvind. Ik word er altijd helemaal in meegenomen, in minder of meerder mate. In dit verhaal in meerdere mate . Soms fronste ik wel over het een en ander, maar dat mocht de algemene pret niet drukken.

Waardering: 5 uit 5.
, , ,

Geef een reactie