Grand Slam Thank You, Ma’am – faithtastic

Te lezen via Archive of Our Own

Het is bijna zover, het tennisseizoen gaat weer van start! En welke fic is beter dan Grand Slam Thank You, Ma’am (GSTYM) van faithtastic om alvast in de de mood te komen. Dat bedoel ik, geen een 😊.

In GSTYM is Lexa Woods een tennisster op weg naar de top van de ranglijst. Tijdens het toernooi van Wimbledon dreigt een oude blessure echter roet in het eten te gooien. Ze wordt gedwongen door haar coach en trainer om langs te gaan bij de fysiotherapeut. Lexa maakt met zeer grote tegenzin een afspraak. Haar tegenzin verdwijnt nog sneller dan sneeuw voor de zon wanneer ze haar nieuwe fysio, de Britse Clarke Griffin, ontmoet. Lexa is opeens super gemotiveerd om heel serieus met haar blessure om te gaan.

Tijdens de sessies wordt al snel duidelijk dat Clarke ook niet helemaal onberoerd blijft door de sexy Lexa. Maar, professioneel als ze is, ze zal niet zomaar toegeven aan haar crush. Want meer dan dat is het niet, toch? Ze doet haar uiterste best om de charmante, en had ik al gezegd sexy, Lexa op afstand te houden maar geeft uiteindelijk toe om met haar uit eten te gaan. Al snel blijken de twee elkaar niet te kunnen weerstaan en geven toe aan de aantrekkingskracht tussen hen.

Wat mij betreft is GSTYM een klassieker, net als alle Clexa fics van faithtastic. Ik bedoel, tennis, sexy Lexa, Britse Clarke, vervelia Titus en supergrappige Aussie Anya. Wat wil je nog meer? Behalve vervelia Titus dan. Maar echt, die Aussie Anya is hilarisch. Bijvoorbeeld: wanneer ze Clarke voor het eerst ziet, zegt ze tegen Lexa:

“When you said she was ‘insanely attractive’, I thought you meant by your standards. I was picturing some dag in trackies with a mullet.”

She glances back towards Clarke, now rounding the chain link fence that hems in the practice courts.

“Tits McGee is hotter than a snag on a beach barbie in December.”

En zo gaat ze maar door😂😂. Dus naast de romantiek, die🔥🔥🥵, is het ook weer zo lief en grappig! Superaanrader dit. Maar dat is een beetje default bij faithtastic 😏.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie