Cut to the Chase – faithtastic

Te lezen via Archive of our Own

In deze fic van faithtastic ontmoeten we Clarke Griffin die in een hippe kapperszaak wacht op Lexa Woods, de kapper die haar is aanbevolen door haar manager. Clarke is actrice en heeft een rol in een nieuwe tv-serie als rockster. Lexa moet ervoor zorgen dat ze de rockster look krijgt. Wanneer Clarke Lexa voor het eerst ziet kan ze niet geloven dat deze mooie, sexy, jonge vrouw de meest gewilde kapper in Los Angeles is. Lexa is blijkbaar ook onder de indruk van Clarke want ze flirt er flink op los tijdens het knippen en verven van haar haar. Deze hele scène in de kapperszaak beschrijft het allerbeste voorspel wat ik ooit heb gelezen 🔥.

Na een dergelijk voorspel kan er uiteraard maar een ding gebeuren 😏. En faithtastic schrijft werkelijk de allerbeste seksscènes met dit koppel. En de allerbeste romantiek! Lexa en Clarke leren elkaar tussen de seks door ook beter kennen en het begint erop te lijken dat de twee meer gemeen hebben dan seksuele aantrekkingskracht. Wat begint als een spontane vrijpartij wordt langzaamaan meer. Maar wanneer Clarke hoort dat de tv-show waar ze een rol in heeft, in Canada gaat opnemen dan wordt het misschien te moeilijk om deze prille affaire voort te zetten. Of niet….?

Cut to the Chase is gewoon een hele, hele, fijne Clexa fic. Geen gedoe, geen angst, geen drama. Gewoon twee vrouwen die elkaar ontmoeten, direct een link ervaren en daar op in gaan. En een faithtastic Clexa fic is wat mij betreft een instant superaanrader om hoe zij de personages van Lexa en Clarke en hun interactie, welke dan ook 😅, beschrijft.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie