The Midnight Moon – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Jaaaaaa, daar is ze weer, mijn favoriete auteur 👏! Deze roman is weer net iets anders dan de andere. Het is een soort tweeluik, er is een deel wat zich afspeelt tijdens een vakantie. Dus lekker zon, zee, en andere leuke dingen. En er is een deel wat zich afspeelt in ‘back to reality’.

Accountant Peyton Watts gaat op aandringen van haar assistent op een strandvakantie. Daar ontmoet ze de flirtende Logan Weaver. Ze vindt Logan ietwat opdringerig want ze zit niet te wachten op geflirt. Ze wil rusten en relaxen. Maar Logan is betoverd door de mooie Peyton en houdt vol door haar te charmeren zodat ze met haar op een date gaat. Peyton kan niet ontkennen dat ze Logan aantrekkelijk vindt, en eigenlijk is ze ook best charmant. Uiteindelijk geeft ze toe en gaan ze op een date.

Nu moet ik toch even zeggen dat de scène waar Peyton en Logan voor het eerst seks hebben echt zo heet is 🥵🔥. Alle auteurs hebben zo hun eigen manier om seksscènes te beschrijven. Die van Gerri staan in mijn top 3. Ik zeg niet waarom 😝. Maar in dit geval is het ook omdat Peyton en Logan zelf zo verrast zijn door de heftigheid wanneer ze voor het eerst vrijen.

Maar, de vakantie eindigt en zo ook hun vakantieliefde. Hoewel Logan het adres van Peyton zou kunnen achterhalen door het haar zus te vragen die werkt voor het vakantieverblijf, doet ze het niet. Stom! Haha! Peyton pakt de draad weer op en probeert enthousiast te worden voor de avances van de befaamde advocate Margot Joseph. Toch kan ze Logan niet vergeten. Logan is zoals gewoonlijk weer aan het daten met jonge studentes, maar ook zij kan Peyton niet vergeten. Dan worden ze geholpen door het lot en ontmoeten elkaar weer tijdens een feestje van vrienden.

Klaar toch, zou je denken? Maar nee. Ze lijken wel totaal verschillende mensen dan tijdens de strandvakantie. Koppig, eigenwijs, bang, onhandig, onzeker, you name it. Wat een gedoe. Je zou ze wel wat willen doen 😂. Maar gelukkig komt het UITEINDELIJK allemaal goed 💞.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie