The Target – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

In The Target neemt Gerri Hill je weer mee op een spannend avontuur. Ik weet nog wel dat ik deze had gezien maar wachtte om het te kopen. Het was het gegeven dat het verhaal zich afspeelde tijdens een wandeltocht met een groep vrouwen. Meestal vind ik het fijner wanneer er niet al teveel personages op het toneel verschijnen. Toch uiteindelijk aangeschaft en wat blijkt, het was weer een geweldig verhaal! Ondertussen geen verrassing wanneer ik iets lees van Gerri Hill 😏. Niet alles wat ik van haar lees is gelijk een hit, maar deze wel.

Sara Michaels is de dochter van een prominente senator die zichzelf als kandidaat voor het presidentschap heeft opgegeven. De senator en zijn familie worden bedreigd en wanneer Sara met een groep vrouwen van haar self-help kliniek een wandeltocht in de bergen gaat maken, wordt er ook bescherming voor haar geregeld.

De FBI regelt deze bescherming in de persoon van Homicide Detective Jaime Hutchinson. Sara mag alleen niet weten dat Jaime FBI is en dat ze haar moet beschermen tegen een mogelijke bedreiging. Jaime voegt zich bij de wandelgroep onder valse voorwendselen. Maar al gauw maakt ze door haar innemende persoonlijkheid deel uit van de groep vrouwen, alsof zij er gewoon bij hoort.

Sara ergert zich rot aan Jaime, ja de romantiek dient zich aan, maar de vrouwen in de groep zien de chemie tussen hen en gaan matchmaker spelen. Dat ik last had van de vele personages viel uiteindelijk ook wel mee. Je leert er een aantal kennen. En gelukkig maar want het zijn mooie personages die een belangrijke rol spelen in het verhaal.

Je zou bijna vergeten dat er misschien iemand in de buurt is die Sara kwaad wil doen. Totdat de kogels van een scherpschutter ineens om de oren vliegen. En dan wordt het verhaal echt fucking spannend 😳! Echt een rollercoaster. Jaime moet alles op alles zetten om Sara en de groep in veiligheid te brengen. Zal het haar ook daadwerkelijk lukken?

Zo’n goed boek dit! Zo spannend, emotioneel, en mysterieus op een bepaalde manier. En natuurlijk is er ook nog romantiek tussendoor 💞.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Geef een reactie