Towards Sunset – Della Street

Te lezen of te downloaden via onderstaande link – pdf

Xena als bandiet in een western verhaal? Ja alles kan in fanfiction 🪅. En gelukkig maar! In Towards Sunset verblijft de bandiet Jess in het stadje Meyersville. Om de tijd te verdrijven gaat ze achter de brave schooljuf Mattie aan.

Mattie voelt zich geïntimideerd door de arrogante Jess, die zich van niets en niemand iets aan schijnt te trekken. Maar schijn bedriegt, uiteraard. Mattie is, hoewel nat achter de oren, niet zo braaf en naïef als ze lijkt. Ik wil iets banaals zeggen over dat nat achter de oren, maar dat doe ik maar niet 😇. En Jess is natuurlijk wel degelijk de big, bad bandit, maar ze is ook lief. In ieder geval voor Mattie want ze valt keihard voor haar.

Maar dan? Waarom is Jess eigenlijk in het stadje? En is er een toekomst voor Jess en Mattie weggelegd? Een parel, deze AU uit het XWP fandom!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie