Seasons of Love – Harper Bliss

Verkrijgbaar via Harper Bliss webshop

De cover van dit boek is zo goed! Als ik aan dit boek denk, dan denk ik ook aan een zwembad. Onder andere dan 🤭. Seasons of Love is in ieder geval een geweldige roman om tijdens de zomervakantie te lezen. Tijdens de wintervakantie werkt ook om er lekker warm van te worden 🥵😂.

Harper Bliss schrijft in Seasons of Love over Alice McAllister die door haar zakenpartner Miranda op vakantie wordt gestuurd. Alice is al een hele tijd gescheiden van haar man en leeft alleen voor haar werk. Miranda, die ook haar beste vriendin is, sommeert Alice om gebruik te maken van haar vakantiehuis in Portugal. Schoorvoetend vertrekt Alice richting Portugal om te proberen te ontspannen.

Wanneer Miranda aan Alice vraagt of ze het goed vindt dat haar dochter Joy een tijdje bij haar komt logeren in het vakantiehuis, durft Alice geen nee te zeggen. Joy is een levensgenieter en heeft nul gêne. Alice heeft de grootste moeite om niet geïntimideerd te zijn door de blote borsten van Joy. Ze vraagt haar zelfs om rekening met haar te houden en zich netjes te gedragen.

Dus, Alice de -laat ik ongenuanceerd zeggen- opgedroogde 50-er en de levenslustige, 29-jarige ontwapenende Joy, verblijven samen in het vakantiehuis. Hoe onwaarschijnlijk het aanvankelijk ook lijkt, Alice komt tot leven met Joy. Heel erg tot leven! Joy weet Alice te ontdooien door haar de aandacht te geven die ze al een hele tijd mist. Ze hebben uiteindelijk seks, veel seks eigenlijk 🥵😂. Maar meer mag het niet zijn. Alice is veel te oud voor Joy en ze kent haar tenslotte bijna heel haar leven als de dochter van Miranda!

Joy kan het toch niet laten om contact te zoeken met Alice wanneer ze weer terug zijn van vakantie. Alice stribbelt een beetje tegen maar kan Joy niet weerstaan. Dan komen de hobbels. En de grootste is Miranda. Hoe zal zij reageren wanneer ze hoort dat haar dochter een liefdesrelatie heeft met haar oudste vriendin 😲.

Harper Bliss is werkelijk de koningin van de age gap romance. Vroeger, toen ik zelf nog een beetje jong was, vond ik het al raar wanneer een van de twee over de 40 was haha! Nu ik zelf over de 50 ben, vind ik het uiteraard fijn om een roman te lezen waar ik een herkenbaar personage terugvind. En dan ook nog eens een die een relatie krijgt met iemand die meer dan 20 jaar jonger is 🤣.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie