Thirteen Hours – Meghan O’Brien

Verkrijgbaar via Bella Books

De slogan bij dit boek is als volgt: Can you fall in love in thirteen hours? Nou, in ‘lust’ misschien. Maar ‘love’? Antwoord: zeker wel! In Thirteen Hours is dit zeker het geval. Al zou je dat van tevoren niet bedenken. Maar laat dat maar aan Meghan O’Brien over 😉.

De workaholic Dana Watts is jarig. Vanzelfsprekend viert zij haar verjaardag op kantoor door lekker over te werken. Een collega denkt haar een plezier te doen door een stripper voor haar in te huren. Daardoor wordt Dana verrast door de mooiste paar borsten die ze ooit heeft gezien. Maar blij is ze er allemaal niet mee dat ze gestoord wordt in haar werk. Zelfs niet als dit komt door de mooie borsten van Laurel Stanley.

Laurel is een stripper om geld te verdienen voor haar studie. Ze heeft nog nooit zo’n ondankbare klant meegemaakt als Dana. Het strippen is dan ook een fiasco. Dana sommeert Laurel het pand te verlaten en begeleidt haar naar de uitgang. Onderweg daar naartoe, blijft de lift hangen en zitten de dames opgescheept met elkaar.

Gezellig is dus niet het woord, wat de sfeer betreft in de lift. Allebei pissig op elkaar om verschillende redenen. Maar ja, de storing van de lift blijkt een langdurige toestand te worden en uit noodzaak gaan de twee maar het gesprek aan met elkaar. En dan gaan de metaforische deuren open. Laurel is niet alleen een paar mooie borsten, en Dana is niet alleen maar een rotchagrijn.

Naarmate Dana en Laurel elkaar wat beter leren kennen wordt de aantrekkingskracht tussen hen ook steeds duidelijker. De lift blijkt een uitstekende plek om seks te hebben met iemand die je net hebt ontmoet 😏🔥🔥🔥. Ze blijken in elk geval op seksueel gebied zeer goed bij elkaar te passen. Maar durven ze het ook aan om straks buiten de liftdeuren te onderzoeken of er misschien nog wel meer inzit voor hen samen?

Ja, natuurlijk 😂! Ach, dit boek is zo goed. Wederom laat Meghan O’Brien zien hoe je een meesterlijke (lesbische) erotische roman schrijft. Met echte personages! Lees dit boek, ik daag je uit om er niet opgewonden van te raken 😇.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

2 gedachtes over “Thirteen Hours – Meghan O’Brien

Geef een reactie