You’re All I Ever Loved (So Come On And Hate Me) – Serafaerosa

Te lezen via Archive of Our Own

Ik heb uiteraard niet alle fanfic in omegaverse van alle F/F ships gelezen. Maar wat ik wel heb gelezen in het Clexa en SuperCorp fandom is zooooo goed! Deze Clexa fic van Serafaerosa dus ook. Want het is niet alleen 🔥🔥🔥, maar zit ook vol met angst en drama. En laat drama nou my middle name zijn 😏.

Dit verhaal begint met omega Lexa (ja, dit is ook weer eens een andere kijk op Clexa omegaverse!) die in heat is. En de enige die haar hiermee kan helpen is, jawel, Clarke Griffin. Maar Clarke is ontzettend kwaad op Lexa door wat ze heeft geflikt bij Mount Weather. Ik moet zeggen dat het voor de beleving handig is als je deze achtergrond een beetje weet maar het hoeft niet persé.

Schoorvoetend ‘helpt’ Clarke Lexa met haar heat. Lexa voelt veel meer voor Clarke maar Clarke wijst deze gevoelens voortdurend af vanwege de eerdere gebeurtenissen. Echt, ze is zo hard voor Lexa. Ik had echt met haar te doen. Dit is echt een ‘enemies to lovers’ trope. Vandaar de drama! En de angst zit ‘m erin dat Lexa zelfs overlijdt in het verhaal! Althans dat lijkt zo te zijn. Daar zal ik niet teveel over vertellen vanwege dat het leuker is om dit zelf te ontdekken.

In ieder geval. Alpha Clarke en omega Lexa zijn heeeeeeel geloofwaardig. Dit is een absoluut romantisch verhaal dat je niet mag missen als je: 1. Clexa fan bent, 2. van omegaverse houdt, 3. van drama houdt, 4. van liefde houdt. Superaanrader dit ❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie