Lay With Me (Like a Renaissance Painting) – coffeeshib

Te lezen via Archive of Our Own

In deze fic van coffeeshib zijn Lena en Kara de beste vriendinnen. De laatste tijd is er wel iets veranderd, Kara blijft steeds vaker bij Lena slapen. In haar bed. Lena is heimelijk verliefd op Kara dus die vindt het wel best. Kara lijkt niks in de gaten te hebben maar hun vrienden hebben allang door dat de gevoelens van Lena voor Kara verder gaan dan vriendschap.

Het verhaal bouwt op naar het moment dat Lena het niet meer voor zich kan houden en vertelt Kara dat ze verliefd is op haar. Kara beantwoordt dit zoals zij dat doet, lief en 🔥. Deze hele fic is zo. Ontzettend zoet en zo lief, maar ook 🔥🔥. Eigenlijk de trademark van coffeeshib 🙂. Doet ze supergoed. Ik denk wel dat de fic leuker is als je Lena en Kara een beetje kent. Hoewel, als dat niet zo is, je ze door dit te lezen ook wel leert kennen.

Dit is een ‘plot, what plot’ verhaal. Maar de manier hoe coffeeshib Lena en Kara beschrijft, hoe ze elkaar zien en wat ze voor elkaar voelen, zorgt ervoor dat haar fics tot mijn favs behoren 🥰.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie