Orgasm: Pleasure is the Final Frontier with Dr. Lori Brotto – We Can Do Hard Things

Ik heb weer zo gelachen om deze podcast. Maar ook wel weer dingen geleerd. Waar ik om moest lachen heeft met Abby Wambach te maken. Zij is zo schattig. Ze wordt maar voor de microfoon gezet en uitgelokt door Glennon om allemaal best wel intieme dingen over haarzelf en hun seksleven te delen. Ik bedoel, bij de beschrijving van de aflevering staat:

  • Glennon and Abby share about their periodic sexual droughts – and Dr. Brotto gives them (us) advice.

Mooie teaser natuurlijk, maar ze vertellen er echt over 😳🙈 haha! Abby can really do hard things 😂. Nou maar goed, alles voor the good cause natuurlijk 😉. Dit is echt een hele leuke en informatieve aflevering als je seksleven toe is aan verbetering. Of gewoon voor de lol 😇.

Geef een reactie