Turbulence – E.J. Noyes

Verkrijgbaar via Bella Books

Het is een bekend gegeven. Een stel dat niet klaar is voor een relatie, begint een no strings affaire. Van elkaar genieten, geen gedoe. Helemaal goed. Gaat bijna altijd goed. behalve als je toch meer wilt van degene met wie je geweldige seks hebt en bij wie je je eigenlijk heel fijn voelt.

Een dergelijk voorval overkomt de rijke beurshandelaar Isabelle Rhodes. Volgens haar ex is Isabelle niet geschikt voor een relatie en ze heeft daarom eigenlijk ook zoiets van, laat maar allemaal. Ze probeert iets nieuws voor haar, namelijk een one-night stand. Dat bevalt haar eigenlijk helemaal prima. Totdat blijkt dat haar one-night stand haar nieuwe piloot Audrey Graham is.

Voor Isabelle houdt het daarmee direct op. Het gaat haar te ver om met werknemers een affaire te beginnen. Helaas is haar lichaam het daar niet mee eens. De logica is daar ver te zoeken 😏. Audrey is veel te aantrekkelijk om niet toe te geven aan haar libido en ze geeft uiteindelijk toe aan haar verlangen.

Audrey is een welwillende participant in het verhaal. Ze haalt Isabelle over de streep om hun fysieke affaire voort te zetten. Maar Audrey ziet meer in Isabelle en hun affaire, die toch meer lijkt te zijn dan alleen seks, wordt steeds meer een relatie.

Turbulence lijkt een simpel verhaal. Is het ook misschien wel. Maar wat ik er erg aantrekkelijk aan vond was dat Isabelle en Audrey zo verschillend zijn en dat E.J. Noyes hun dynamiek toch zo heeft beschreven dat hun aantrekkingskracht, die niet alleen fysiek is, zo geloofwaardig is. Ik vond Isabelle ook een aantrekkelijk personage. Niet echt een ice queen, maar ook niet helemaal geaard. Daar komt Audrey weer heel goed van pas 🥰. Gewoon een fijne lovestory dit, met a lot of 🔥🔥.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie