Jessica Lindsey – QUEERY with Cameron Esposito

Jessica Lindsey

Cameron praat met actrice Jessica Lindsey, haar tegenspeelster in de tv-serie A Million Little Things. In de serie speelt Lindsey Julia, de ex van Cameron’s personage Greta. Ik ken de serie eerlijk gezegd niet want die is op Hulu en ik heb geen zin om met vpn’s te klooien 😂.

Cameron en Jessica praten over hoe Jessica haar lesbisch zijn ervaarde in haar tienerjaren. En hoe zij het nu ervaart hoe de maatschappij kijkt naar gays. Jessica is daar heel positief over omdat zij nog heel goed weet hoe anders was, zeg 20-25 jaar geleden, was. Ik weet dat ook nog heel goed. Het is zo belangrijk dat we beseffen hoe goed het nu is of kan zijn, en dat we dat koesteren.

Jessica praat ook over haar carrière en over hoe zij altijd al als lesbische vrouw graag de rol van een lesbisch personage had willen spelen. Die wens is nu dus uitgekomen. Bizar eigenlijk dat er steeds meer gay personages te zien zijn in films en tv-series, die dan gespeeld worden door straight acteurs. Voor zover we weten natuurlijk 😇.

Leuke vrouw, leuk gesprek 🥰.

Geef een reactie