At Your Most Beautiful – Harper Bliss

Verkrijgbaar via Harper Bliss webshop

Harper Bliss toont met At Your Most Beautiful wederom aan dat zij de koningin van de age gap romance is. Wat mij betreft tot nu toe onovertroffen 😎. Er zijn er een aantal…phew 🥵. Die zijn misschien op het randje. Maar ik hou van randjes, dus helemaal goed!

Deze is er dus ook zo een. Quinn Hathaway logeert tijdelijk bij haar ouders, die op vakantie zijn. Op een warme dag gaat ze langs bij hun gescheiden buurvrouw Maya Mercer om in haar zwembad af te koelen. Quinn vindt Maya een aantrekkelijke vrouw, ondanks dat ze 21 jaar schelen. Sterker nog, Quinn valt op oudere vrouwen.

Het klikt tussen Maya en Quinn en zij spenderen meer tijd met elkaar bij het zwembad. Quinn verleidt Maya met haar cocktails en mooie praatjes. Maya laat zich graag verleiden door Quinn. Ze is een kampioen in flirten, mooi, jong, en Maya voelt zich begeerd.

Maya probeert de avances van Quinn te weerstaan maar geeft uiteindelijk toe aan haar verlangen. Dat Quinn een vrouw is, waar ze nooit eerder aan heeft gedacht, of dat ze zoveel jonger is, kan haar op dat moment niks schelen. Ze hebben seks en nou ok, dat is 🔥🔥. Maar Maya laat Quinn zweren om er nooit met iemand over te praten. Het is hun geheim.

Quinn vertrekt uit het huis van haar ouders en Maya denkt haar nooit meer te zien. Totdat zij elkaar 10 jaar later weer tegenkomen en de vlam laait weer net zo makkelijk op. Maya is er ondertussen voor zichzelf uit dat ze op vrouwen valt. Haar zoon weet dat echter nog niet en ze weet niet of het aandurft het hem te vertellen. En dan zijn er ook nog de ouders van Quinn die zij moeilijk onder ogen zou kunnen komen als ze het zouden weten. Het moet dus nog blijken of de band tussen Maya en Quinn sterk genoeg is om voor hun liefde te gaan staan. Trots en zonder schaamte.

Waardering: 5 uit 5.
, ,

Geef een reactie