Reaping the Benefits – E.J. Noyes

Verkrijgbaar via Bella Books

Reaping the Benefits is met gemak een van de origineelste verhalen die ik ooit heb gelezen. Hoe vaak lees je een roman waarin een van de hoofdpersonages als minion werkt voor de Grim Reaper (magere Hein). Is toch niet echt sexy of romantisch? In dit boek van E.J. Noyes zeker wel.

Morgan heeft een rotdag. Ze is nogal druk met proberen de ‘minion of the year’ te worden. Dat betekent dat zij zoveel mogelijk het hiernamaals regelt voor diegenen die zullen sterven. Ook voor haar werknemer Jane. Daar wordt ze al helemaal niet blij van want ze voelt zich aangetrokken tot Jane, die geen idee heeft dat haar baas niet is wie ze lijkt te zijn.

Jane schrikt zich rot wanneer haar sexy baas Morgan haar vraagt een vragenlijst in te vullen waarin ze aan moet geven hoe ze haar hiernamaals zou willen beleven. Ze komt er daardoor ook achter dat haar baas dus de hulp is van de Grim Reaper. En ook nog eens het hoofd is van alle andere minions die voor Morgan’s baas werken.

Jane kan de dood niet ontwijken dus ze besluit er het meeste uit te slepen. Ze belooft het document voor het hiernamaals te tekenen wanneer Morgan de middelen die zij tot haar beschikking heeft, inzet om Jane’s bucketlist af te werken. Alleen, een van de items op de lijst is ‘seks hebben met mijn baas’ 🤭. Dat maakt het hele gebeuren wel een stuk spannender voor Jane en Morgan.

Hoe meer tijd ze samen spenderen, hoe meer ze erachter komen dat er meer is dan alleen fysieke aantrekkingskracht tussen hen. Maar Morgan heeft al eens gehouden van een sterfelijk iemand die ze vervolgens moest verliezen aan haar baas. Daar is ze nog steeds niet helemaal overheen. En Jane zal ook sterven! Wat te doen, wat te doen 💀?

Bizar toch? Hoe moet dat allemaal goedkomen? Ik weet dat ik zat te hopen en te hopen op iets waardoor het toch nog een leuke draai kon krijgen. Want kom, Morgan en Jane moesten toch wel samen eindigen! Maar hoe 🤔? Ik zou zeggen, ga het lezen 🥰❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie