Just Between (serie) – Gina L. Dartt

Te lezen via de site van Gina L. Dartt

Ok, ok, ok, hier is de godmother van de J/7 fanfics 🥰! Gina is deze serie begonnen in 1998 en het zijn 50 verhalen geworden, verdeeld over 5 seizoenen. En ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, zo goed is dit.

Alles wat je had kunnen bedenken, hopen, fantaseren over een liefdesrelatie tussen Janeway en Seven, komt tot leven in deze serie. De hele Voyager crew speelt uiteraard ook een rol en het is zoooooo goed geschreven! Het is Star Trek Voyager (STV) revisited, lesfic style.

Dit klinkt allemaal heel cryptisch wanneer je de serie Star Trek Voyager niet kent. Of als je helemaal niks hebt met het ship J/7. Kijk anders even op Fandoms en Ships voor een indruk.

Ik heb zelf ook nog steeds niet alles gelezen want het is veel! Maar alleen al het eerste verhaal Just Between Us is een klassieker. Dat heb ik jaren geleden gelezen maar ik weet het nog zo goed. Seven die seks heeft ontdekt met haar captain Janeway en daar dan zo knullig en onschuldig mee omgaat. De scène op de brug die daarmee te maken heeft is hilarisch en klassiek 😂.

De verhalen die ik tot nu toe heb gelezen zijn stuk voor stuk on point voor wat betreft een treffende beschrijving van de STV personages. En sowieso on point voor de hele STV sfeer. Het is romantisch, sexy, grappig, avontuurlijk, spannend. Alles wat STV moet zijn. Of eigenlijk, had kunnen zijn 😉❤️🔥.

Dompel je in de wereld van Janeway en Seven. Mocht je na het lezen van deze epische serie nog geen genoeg van ze hebben, lees dan ook hun avonturen na Voyager in Millenium 🛸.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Geef een reactie