The Forever and the Now – K J

Verkrijgbaar via Amazon

Wauw! Wat een prachtige roman heeft K J geschreven met The Forever and the Now! Ik wist dat het geen ‘happily ever after’ verhaal was. Maar dat maakte voor mij niet uit. Het ligt er ook maar net aan wat je daaronder verstaat. Dit verhaal moest verteld worden omdat dat er ook is. En schoonheid laat zich niet altijd op dezelfde manier vangen.

De roman beschrijft de relatie tussen Bron McIntyre, 42, en Kate Agostino, 48. Hoe ze elkaar ontmoeten. Hoe hun vriendschap ontstaat. Hoe de vriendschap overgaat in liefde en hoe ze een relatie krijgen. Als lezer word je dan vervolgens meegenomen in hun relatie en hoe deze zich ontwikkelt. Je ziet dat een grote liefde voor elkaar voelen soms niet genoeg is. Dat het goed is van elkaar te leren, en voor elkaar te leren, zodat liefde juist kan bestaan en groeien.

Het boek is niet dik. Maar K J heeft zo’n rijk verhaal verteld dat het net zo goed 200 pagina’s meer had kunnen zijn. Ontzettend knap hoe zij het verhaal van Bron en Kate, en de familie van Bron – laat ik die niet vergeten 😊, zo duidelijk en goed beschrijft in precies genoeg woorden. Ik heb gehuild om dit verhaal, maar ik weet niet zo goed of het tranen van verdriet of ontlading waren. In elk geval, dit boek maakte gevoelens in mij los 💜. Een superaanrader!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie