Strawberry Summer – Melissa Brayden

Strawberry Summer – Melissa Brayden (verkrijgbaar via Bold Strokes)

Melissa Brayden heeft vele mooie romans geschreven. Maar een aantal springen er echt uit voor mij. Zoals ook Strawberry Summer.

Margaret Beringer en Courtney Carrington waren elkaars eerste echte liefde. Ze waren zo verliefd dat niemand had kunnen bedenken dat ze ooit uit elkaar zouden gaan. Maar toch is dat gebeurd. En het was heel pijnlijk allemaal.

Wanneer Margaret na een hele tijd Courtney weer voor het eerst ziet, geeft dat haar dan ook geen blij gevoel. Integendeel. En toch, de liefde die ze voor elkaar voelden was echt. En Courtney is na die jaren nog mooier geworden dan ze al was. Het duurt dan ook niet lang voordat Margaret en Courtney steeds meer moeite krijgen de gevoelens te negeren die ze blijkbaar nog steeds voor elkaar voelen.

Lijkt een standaard romantisch verhaal. Waarom dit toch tot een van favorieten behoort is doordat Melissa Brayden een fantastische romance auteur is, maar ook omdat er een kant aan het verhaal zit wat het wat rauwer maakt dan gewoonlijk. Dit maakte voor mij de gevoelens echter en dieper, en daardoor de romance rijker en warmer.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie