The Alpha God (book1) – Dancing in The Darkness – Lexa Luthor

Verkrijgbaar via Amazon en Kobo

Ik ben eindelijk begonnen met The Alpha God serie van Lexa Luthor. En ik ben zo aan het genieten! Ik heb inmiddels 2 boeken in de serie al uit want deze boeken lezen heerlijk. Het doet me een beetje denken aan The 100, Guardians of the Galaxy, Game of Thrones, Star Trek, Battlestar Galactica, zelfs een beetje Xena 😏. Alles waar ik fan van ben. Is het dan nog wel authentiek? Absoluut! Want het speelt zich allemaal af in Lexa Luthor’s omegaverse en de verhalen zijn spannend en origineel.

In dit eerste deel arriveert de huurling Charlie met haar ploegmaten op de planeet Kander. De Kalmar zijn de inwoners van Kander en hun heerser Kal is een ultieme Alpha die is overgenomen door de geest van een god. Dit keer is Kal echter een vrouwelijke Alpha, wat uitzonderlijk is. Charlie is meteen onder de indruk van deze Kal.

Maar Charlie komt voor een opdracht. Zij en haar maten zijn ingehuurd door de Kalmar om een gegijzelde Omega te bevrijden. Charlie grijpt de opdracht met beide handen aan omdat er een mooie beloning en zeker roem aan vastzit. Roem omdat de Kalmar niet zo snel hulp van buitenaf inhuren. Laat staan een mens!

De indrukwekkende Kal blijkt ook nieuwsgierig te zijn naar Charlie en nodigt haar uit om het bed met haar te delen. Charlie zegt geen nee want ze is reuze nieuwsgierig naar deze vrouwelijke Alpha, die zoveel kracht uitstraalt. De seksscènes zijn 🔥🔥🔥! Lexa Luthor doet dat zo goed 🥵. Maar ze geeft niet alles gelijk weg. Daar moet je voor verder lezen. Geen probleem uiteraard 😉. More please!

Heerlijk, heerlijk, heerlijk, deze scifi saga van Lexa Luthor. Ik was spontaan fan van Charlie en Kal. En de andere personages in de boeken. Ik ben ook zo benieuwd naar Kal en wat daar allemaal achter zit. Deze serie is wat mij betreft nu al een superaanrader ❤️. Wordt vervolgd in het tweede deel Come to My Door.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , , , ,

Een gedachte over “The Alpha God (book1) – Dancing in The Darkness – Lexa Luthor

  1. Pingback: The Alpha God (book 2) – Come to My Door – Lexa Luthor - Mylesficfavs

Geef een reactie