Ashlyn Harris & Ali Krieger Double Date! – We Can Do Hard Things

Ashlyn en Ali tijdens hun bruiloft

Glennon Doyle en Abby Wambach praten met de profvoetballers Ashlyn Harris en Ali Krieger. Zeker leuk om dit gesprek nu te luisteren tijdens het EK voetbal. USA doet niet mee uiteraard, maar een prof voetballer is een prof voetballer. En ik vond het interessant om iets mee te krijgen over hoe het leven van een prof voetballer eruit ziet.

Het paar vertelt ook over de adoptie van hun dochter Sloane. En zij vertellen hoe zij de pandemie hebben beleefd, over wat de gedwongen rust hen opleverde.

Abby en Ashlyn zijn goede vrienden en ik vond het mooi om te horen hoe Abby Ashlyn onder haar hoede nam toen zij haar als jonge prof voetballer leerde kennen. En Ashlyn vertelde ook een mooi verhaal over de laatste wedstrijd van Abby waar haar respect voor Abby heel duidelijk werd.

Geef een reactie