But Then, My Homework Was Never Quite Like This – Jazzfordshire

Te lezen via Archive of Our Own

Ik ben de Supercorp fanfics nog lang niet zat. Zeker niet als er zulke leuke en goede fics worden geschreven zoals deze van Jazzfordshire. Dit verhaal is iets korter dan normaal, zeg maar een half boek. Zeer fijn voor even tussendoor 😇.

Lena en Kara zijn leraren en erg populair bij de vrouwelijke leerlingen. Door hun populariteit schrijven veel meisjes zich in voor STEM (Science Technology Engineering and Mathematics) vakken. Daarom worden zij gevraagd om in een gecombineerd vak les te geven, samen dus. Volgens hun baas stralen zij samen een magnetische aantrekkingskracht uit. Dat kan wel kloppen want zonder dat ze dat van elkaar weten, vinden ze elkaar heel aantrekkelijk.

De leerlingen zijn blij met deze twee ‘hot teachers’. Het valt ze ook op dat ze de ogen niet van elkaar af kunnen houden. Lena en Kara flirten er dus flink op los met elkaar. Maar zonder ooit te uiten dat daar iets van zou kunnen komen of überhaupt dat ze eerlijk zijn tegen elkaar dát ze flirten met elkaar.

De opbouw en de spanning is duidelijk merkbaar. Dat moet een keer tot iets leiden. En natuurlijk gebeurt dat ook. En hoe 🔥🔥! Explicieter en heter dan andere fics die ik heb gelezen van Jazzfordshire. Maar wel met haar herkenbare Lena en Kara en de trademark romantiek tussen hen. Enjoy 😍.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie