The Alpha God (book 2) – Come to My Door – Lexa Luthor

Verkrijgbaar via Amazon en Kobo

Het 1e boek in de serie eindigde noodlottig voor Charlie. Maar Kal redt haar. Volgens Kal omdat het nog niet haar tijd was om te sterven. Charlie moet leren accepteren wat er is gebeurd. Wat zij niet naast haar neer kan leggen is haar drang naar wraak. Niets of niemand kan haar van weerhouden.

Je komt ook meer te weten over de achtergrond van Charlie. Waarom zij werd verdreven van de Aarde. Hoe zij op Kander terecht kwam, waar zij haar jeugd heeft doorgebracht.

Kal en Charlie groeien meer en meer naar elkaar tijdens haar herstelperiode op Kander. Hun geheime affaire lijkt te ontwikkelen naar meer dan dat. Althans, dat denkt Charlie. Maar Kal geeft hiervoor eigenlijk nog geen reden. Behalve in haar gedrag. De Alpha laat blijken dat Charlie bij haar hoort. En dat zij de moeite neemt om haar te beschermen.

In dit deel onderneemt Charlie een reddingsmissie. En haar ploeg bestaat uit een oude lover en collega, haar vriendin Raine en Andren, haar omega bewaker.

Na een succesvolle missie keert Charlie terug naar Kander en gaat op zoek naar Kal. Zij heeft een appeltje met haar te schillen. Maar ze voelt ook dat er iets mis is met Kal. Ze weet alleen niet wat maar komt er al snel achter dat Kal in een ‘rut’ is beland. Iets wat helemaal niet kan bij een Kal. Charlie krijgt hier de schuld van. Een ding is duidelijk: hun affaire is niet meer geheim. Voor Charlie is ook duidelijk dat zij Kal wil helpen en gaat op weg naar haar schuilplaats. Buckle up 🔥🔥🔥💓💕! Wordt vervolgd in het derde deel Born to be Mine.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , , , ,

Een gedachte over “The Alpha God (book 2) – Come to My Door – Lexa Luthor

  1. Pingback: The Alpha God (book1) - Dancing in The Darkness - Lexa Luthor - Mylesficfavs

Geef een reactie