The Alpha God (book 3) – Born to Be Mine – Lexa Luthor

Verkrijgbaar via Amazon en Kobo

In dit 3e deel in The Alpha God serie keert het verhaal eerst terug naar Charlie in haar jeugd en naar haar vriendschap met Dorlon. Daarna gaat het verhaal verder met Charlie op weg naar Kal die blijkbaar door Charlie in een rut is beland. Charlie is erop gebrand haar daarbij te helpen. En dat lukt haar heel aardig 🔥🔥🔥.

Hoewel Charlie niet bekend is met het rut ritueel, geeft ze zich eraan over en merkt dat ze zelfs verder zou willen gaan met Kal. Ze zou zich willen verenigen met Kal, de eeuwige band tussen geliefden. Kal wil dit ook. Maar ze zijn het er beiden over eens dat dit nog niet mogelijk is vanwege het dreigende gevaar wanneer hun affaire bekend zou worden.

Ondertussen maakt Charlie zich op voor een langer verblijf op Kander in gezelschap van Raine. En Kal heeft een nieuwe opdracht voor Charlie om de crimineel Victor te gijzelen. Kal wil hem uithoren over de mogelijke dreiging van de terugkomst van de Sworne die de aarde vernietigde.

Er gebeurt veel in dit 3e deel van de serie. We ontmoeten de locke die bevriend raakt met Charlie. Raine gaat een grotere rol spelen. Kal koopt een ruimteschip voor Charlie met coole gadgets 🤓. De spectaculaire gijzeling van Victor. Charlie en Kal worden steeds meer een echt verliefd stel. En de seks is bizar 🥵🥵!

Ik moet even zeggen dat ik, om enige verwarring te voorkomen, toch een nieuwe tag bij de omegaverse verhalen/boeken plaats. Dit is de tag G!P. Toen ik dit voor het eerst zag vond ik het raar, een beetje aanstootgevend zelfs. Ik dacht dat het misschien meer een mannelijke fantasie was ofzo. Kan natuurlijk ook wel zo zijn, maar inmiddels weet ik wel beter. Het is net zo goed een fantasie van vrouwen en helemaal ok. Meer dan dat zelfs 😏. Wordt vervolgd in het vierde deel Collecting Stars.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , , , ,

Een gedachte over “The Alpha God (book 3) – Born to Be Mine – Lexa Luthor

  1. Pingback: The Alpha God (book 2) – Come to My Door – Lexa Luthor - Mylesficfavs

Geef een reactie