Timber Falls – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Yes! Er is weer een nieuwe Gerri Hill uitgekomen 🎉! Ik zat er al een tijdje op te wachten en op 14 juli was het zover; Timber Falls werd vrijgegeven aan de wereld 😊. En oh wat word ik toch altijd blij van haar boeken. Ook wel een beetje sip, want nu wil ik weer in Timber Falls wonen 😂.

Wie wel in Timber Falls woont, is Haley Martin. Zij is de eigenaar van de Timber Falls Bar and Grill. Haley is 7 jaar geleden komen wonen in het piepkleine stadje nadat zij haar vrouw was verloren. Ze rouwt nog steeds om haar verlies en ze vindt haar simpele bestaan prima zo. Geen liefde, geen gedoe.

Totdat Carter naar Timber Falls afreist om een mogelijke seriemoordenaar te pakken te krijgen. Carter is een afgedankte LAPD detective die nu als FBI agent rondreist om complexe moordzaken te ontrafelen. Ze is eenzaam, net als Haley. Maar om andere redenen.

Carter en Mike, de lokale politieagent en beste vriend van Haley, proberen de moorden op te lossen op de toeristen die naar Timber Falls komen om te raften. Tussen de bedrijven door ontstaat er een vriendschap tussen Haley en Carter. Carter geeft meer en meer toe aan zichzelf dat ze niet meer alleen wil zijn en best zou willen settelen. Haley ontdekt dat ze niet meer zo rouwt om het verlies van haar vrouw als ze dacht. Door Carter wil ze dat deel van haarzelf loslaten en weer gaan leven.

Spannend is het. Romantisch ook. Uiteraard weer met een prachtige natuur als achtergrond. Tijdens het lezen dacht ik wat ik nou zo goed of bijzonder vind aan de Gerri Hill boeken. Het is veelal eenzelfde opzet. De karakters zijn altijd anders maar toch ook weer niet. Het is niet voorspelbaar, maar toch ook weer wel. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het de dialogen zijn in haar boeken. Ik ben gek op dialogen. En Gerri Hill is gewoonweg een ster in het schrijven van dialogen. Punt!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

2 gedachtes over “Timber Falls – Gerri Hill

  1. Pingback: Hunter's Way - Gerri Hill - Mylesficfavs

  2. Pingback: Moonlight Avenue - Gerri Hill - Mylesficfavs

Geef een reactie