Hunter’s Way – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Toen ik het bericht schreef voor Timber Falls wilde ik ook zeggen hoe leuk ik het vond dat er een referentie in zat naar bekende personages uit een ander boek van Gerri Hill. Maar toen kwam ik erachter dat ik nog niet had geschreven over die personages. En als ik het over hen ga hebben, dan moet ik zeker schrijven over de bron van dit alles: Tori Hunter. Klinkt het ingewikkeld 😂. Valt allemaal reuze mee. In ieder geval, here we go 💫.

In dit eerste deel van de Tori Hunter Trilogy leer je de homicide detective Tori Hunter kennen. Tori is een geweldige detective maar sociaal is niet zo sterk. Zeker niet met de detectives die zij als partner toegewezen krijgt. Dat ze in de laatste 7 jaar 6 partners heeft versleten is veelzeggend. Maar men geeft niet op en wijst haar een nieuwe partner toe in de persoon van Samantha Kennedy. En daar had Tori niet op gerekend, want Samantha blijkt een waardige collega te zijn die zich niet zo makkelijk opzij laat zetten.

Samantha heeft trouwens andere dingen waar ze zich druk om maakt. Zoals een nieuwe baan en een veeleisende vriend waar ze steeds meer moeite mee heeft. Ondanks een moeilijke start groeien Samantha en Tori dichter naar elkaar toe. Tori merkt dat Samantha het ongelofelijke voor elkaar krijgt, namelijk dat ze iemand toelaat in haar hart. En het leven van Samantha krijgt een onverwachte impuls wanneer ze merkt dat haar gevoelens voor Tori zeker niet platonisch of slechts vriendschappelijk blijken te zijn.

Ondertussen gebeuren er allerlei zaken op de achtergrond waardoor ze ook nog eens detectives moeten zijn. Ze zitten achter een seriemoordenaar aan en er komen drugsdealers aan te pas. Het detective deel in het boek is zo goed. Gerri Hill’s detectives zitten goed in elkaar. Maar de romance is in dit eerste deel prominenter aanwezig. Er gebeurt ook iets waar menig romance auteur zich niet aan zou wagen. Ik vond het ook best heftig. Maar het paste wel en eigenlijk hou ik van het rauwe randje wat je vaak terugvindt in de boeken van Gerri Hill.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Een gedachte over “Hunter’s Way – Gerri Hill

  1. Pingback: Hell's Highway - Gerri Hill - Mylesficfavs

Geef een reactie