In the Name of the Father – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

In dit tweede deel van The Tori Hunter Trilogy onderzoeken Samantha en Tori de dood van een katholieke priester. Zij vermoeden dat hij vermoord is maar de hogere leiding werkt niet echt mee om de onderste steen boven te krijgen. Sterker nog, er wordt een mediaconsultant in de arm genomen om de delicate zaak te behandelen.

Sam en Tori groeien steeds meer in hun relatie. Ze zijn een heerlijk stel met een begerenswaardige dynamiek in hun liefde voor elkaar. De geteisterde en getraumatiseerde Tori, en de standvastige, sterke, geduldige Samantha die ook niet zonder kleerscheuren is (en die me doet denken aan Xena’s Gabrielle 😃), vullen elkaar perfect aan.

Maar hun partnerschap als detectives komt tot een einde wanneer Samantha een andere baan aanneemt bij de CIU. Tori krijgt vervolgens detective Casey O’Connor als nieuwe partner. Casey komt over als een gezellige, vrolijke losbol waar Tori helemaal niet blij mee is. Ze vindt dat ze maar teveel praat! Maar achter het masker schuilt meer dan wat Casey laat zien. Tori en Casey ontdekken veel herkenning in elkaar en het blijkt het begin van een hechte vriendschap. Zo mooi 🥰!

Casey is een loner maar begint toch een affaire met de ijzige Marissa, die dus toch niet zo ijzig blijkt te zijn 😂. Naast alle romantiek, vriendschappen en dergelijke, is er toch blijkbaar een moord op te lossen. Ik bleef maar hopen dat er een link was met het trauma van Tori. Maar in dit deel dus niet. Ongeacht was het weer een fijn detective verhaal. En die Tori en Sam…..❤️❤️❤️!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Geef een reactie