Partners – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Het derde deel in The Tori Hunter Trilogy is super spannend. Tori gaat samenwerken met John Sikes die meer en meer een vriend voor haar is geworden. Casey moet gaan samenwerken met Leslie Turner. Zij zit nu even niet te wachten op een nieuwe partner. Niet nu de zaak waar ze mee bezig zijn steeds intenser wordt wanneer vrouwen die aanvankelijk lastig worden gevallen door de verdachte, nu ook ineens worden vermoord.

Casey en Leslie spenderen veel tijd met elkaar doordat zij in de buurt patrouilleren waar de verdachte zijn slag slaat. Hierdoor raakt Leslie in de war over haar gevoelens voor Casey. Ze vraagt zich ook af waarom ze veel liever met Casey, Tori en Sam is dan met haar verloofde.

Door goed detectivewerk komen ze steeds dichter in de buurt van de verdachte. Maar steeds ontglipt hij hen en er blijkt iets vreemds aan de hand te zijn. Na een zenuwslopende ontknoping wordt duidelijk hoe het echt zit.

Leslie en Casey hebben inmiddels de deur opengezet naar een affaire en de vrouwen stappen vol overgave over de drempel. Nu hebben we twee koppels hopeloos verliefd die ook nog eens een hechte vriendschap vormen met elkaar. Heerlijk, heerlijk, heerlijk 🥰❤️.

Update 9 september ’22: Gerri Hill heef laten dat we medio 2023 een ontknoping mogen verwachten in het verhaal van Tori Hunter en wie er achter de moorden van haar familie zat!

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Een gedachte over “Partners – Gerri Hill

  1. Pingback: Devil's Rock - Gerri Hill - Mylesficfavs

Geef een reactie