Devil’s Rock – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Tori Hunter, Samantha Kennedy en hun collega detectives hebben het niet voor elkaar gekregen om de seriemoordenaar te pakken te krijgen die in Dallas vrouwen vermoordde. Nu lijkt het erop dat in het vredige, pittoreske stadje Sedona een copycat of de zogenaamde Patrick Doe zelf is opgedoken.

Deputy Andrea Sullivan hoopte in Sedona rust te vinden na een traumatische gebeurtenis in LA waar zij agent was. De vrede wordt helaas ruw verstoord door Patrick Doe en zijn gruwelijke moorden. Gelukkig komt FBI Agent Cameron Ross Andrea en haar collega’s helpen bij het onderzoek.

Cameron is ex-militair. Zij is niet ongeschonden uit militaire dienst gegaan en bij de FBI in dienst getreden. Zij worstelt met haar eigen demonen. Daarom bevalt het leven wat ze nu leidt uitstekend. Alleen in haar hightech camper reist ze rond om complexe moordzaken op te lossen met behulp van een computer whiz die haar daarbij ondersteunt.

Cameron is een loner maar is niet ongevoelig voor een mooie vrouw. Ze maakt al heel snel duidelijk aan Andrea dat ze wel in is voor een avontuurtje tussendoor. Andrea heeft een zwak voor de charmante en knappe Cameron en gaat hierop in. Maar Cameron en Andrea delen veel meer met elkaar dan hun lichaam. Het lijkt erop dat deze gebroken vrouwen toch liefde weten te vinden in elkaar.

Ondertussen gaan ze samen op zoek naar Patrick Doe. Ze hebben hiervoor ook contact met Tori. Leuk om haar in dit boek weer even tegen te komen. Ze zijn er allemaal op gebrand hem te pakken. Want als je Partners hebt gelezen dan weet je dat het persoonlijk is voor Tori om deze moordenaar te pakken.

Tori Hunter schijnt de favoriet te zijn voor velen. Zij is ook een geweldig mooi personage. En samen met Sam vormen zij zo’n geliefd stel. Maar ik denk dat ik stiekem toch nog meer ben gevallen voor Cameron en haar Andy 🥰❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

2 gedachtes over “Devil’s Rock – Gerri Hill

  1. Pingback: Hell's Highway - Gerri Hill - Mylesficfavs

  2. Pingback: Angel Fire - Gerri Hill - Mylesficfavs

Geef een reactie