Hell’s Highway – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Andrea Sullivan en Cameron Ross ontmoetten elkaar in Devil’s Rock. Ze besloten dat ze liever bij elkaar wilden zijn. Dat betekende dat Andrea nu ook als FBI Agent samenwerkt met Cameron en samen met haar rondreist in de hightech camper en poes Lola die Cameron heeft geadopteerd in Sedona 😻.

Ze proberen een seriemoordenaar te pakken die vrouwen vermoordt en hun lichamen dumpt langs de verlaten snelwegen die de Mojave Desert doorkruisen. Hierdoor wordt hun partnership maar ook hun relatie op de proef gesteld.

Met gevaar voor eigen leven willen ze de moordenaar in de val laten lopen. Ze worden hierbij geholpen door een team van agenten, gestuurd door hun baas Murdock. Een aantal dingen wordt wel duidelijk: Andrea en Cameron zijn een stel geweldige agenten en niet bang, ze zijn ontzettend gek op elkaar, en nieuwe vriendschappen zijn ondanks hun moeilijke werk toch mogelijk.

En kijk, het is een beetje een omweg maar hier komen de personages in voor waar ik het over had in Hunter’s Way. Dit had weer te maken Timber Falls 🤯. Duurt even maar dan heb je ook wat 😂. Het was misschien even een overkill (leuke woordspeling 😜) aan Gerri Hill detectives. Maar eigenlijk kan dat niet. Deze boeken zijn zo goed. Al zou ik nooit meer een boek aanschaffen dan zou ik aan haar boeken tot aan het einde van mijn tijd genoeg hebben 😊.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Een gedachte over “Hell’s Highway – Gerri Hill

  1. Pingback: Angel Fire - Gerri Hill - Mylesficfavs

Geef een reactie