Don’t You Know (that you don’t even need to try?) – coffeeshib

Te lezen via Archive of Our Own

Even weer een fijne Supercorp fic tussendoor. Coffeeshibs Supercorp fics zijn altijd zo warm en comfortabel. Je bent even in de wereld van Lena en Kara. Op z’n coffeeshibs dan, en dat is zo lief 🥰.

In dit Alternate Universe (AU) verhaal zijn Lena en Kara buren. Lena komt dat te weten omdat haar nieuwe buurvrouw haar ontzettend lastig valt met harde muziek. Na een tijdje is ze het zat en besluit de confrontatie aan te gaan met haar asociale buur.

Vanaf het moment dat Kara de deur opent is Lena eigenlijk al verloren. Kara is blond, blauwe ogen, gespierd en lacht haar vriendelijk toe. Maar Lena laat zich niet afleiden en ze doet haar zegje. Kara biedt haar excuses aan belooft haar niet meer lastig te vallen. Sterker nog, Kara begint een vriendelijkheidsoffensief en doet er alles aan om Lena’s vriendschap te winnen.

Dat lukt haar uiteindelijk en Lena en Kara zijn al snel onafscheidelijk. Hun vrienden, en de lezer ook, weten allang dat ze een stel zouden moeten zijn. Maar om het spannend te houden, geven ze daar pas laat aan toe 😂. Om het goed te maken dat het zo lang duurde is het wel weer 🔥🔥.

Ben je een Supercorp fan, hoeft niet maar is wel leuker, en wil je even lekker wegzwijmelen, dan zeg ik: lees deze fic 💜.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie