I Believe, You Can Get Me Through The Night – Jazzfordshire

Te lezen via Archive of Our Own (afbeelding door MissLane)

Een Supercorp AU wat zich afspeelt in 1969 😲? Dat maakte me wel heel benieuwd. Jazzfordshire heeft met deze fic een leuke twist gegeven aan de Kara/Lena dynamiek. Kara die vrij clueless, of eigenlijk sexless door het leven gaat met haar man Mike totdat de spannende Lena Luthor haar nieuwe buurvrouw wordt.

Nu is het niet zo dat de twee elkaar zien en hup. Nee, dat duurt wel even. Hence de cluelessness van Kara. Ze worden wel vriendinnen en er gaat een wereld open voor Kara. Ze wordt samen met Mike uitgenodigd voor swingerparties bij Lena. Mike vindt dat maar niks. Kara is wel nieuwsgierig maar snapt er eigenlijk niet veel van. Ze ziet wel dat Lena wel heel gezellig is met een andere vrouw maar ook daar denkt ze niet al te veel van.

Toch ontwaakt er iets in Kara. Dat uit zich bijvoorbeeld in een close encounter met een wasmand 😂. En Lena, die ziet Kara wel zitten. En niet als iets voor tussendoor. Durft ze ervoor te gaan en een echte lesbische relatie met haar te beginnen? Het start sowieso wel in de kast 😉.

Echt schattig deze fic. Een Supercorp AU in een homofobe setting, dat is zeker eens iets anders. En pakt heel goed uit 🥰😍.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie