Angel Fire – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Wanneer je de Tori Hunter trilogy hebt gelezen en daarna Devil’s Rock en Hell’s Highway, dan is Angel Fire een logische volgende in de reeks. Ik heb best lang gewacht met het lezen van dit boek. Die anderen waren zo goed en ik was een beetje bang dat ik het niet leuk zou vinden om zoveel personages, die allemaal heel gaaf zijn, bij elkaar te zien. Maar dat heeft Gerri Hill heel goed opgelost. En ik ben blij dat ik mijn mini-angst heb overwonnen 😏.

De bevriende stellen Tori en Sam en Casey en Leslie gaan gezellig op vakantie in een camper. Blijkbaar kunnen de dames nou nooit eens even rust krijgen en ook nu weer wordt hun vakantie onderbroken door werk. Zij ontmoeten Cameron en Andrea op hun doortocht in New Mexico. Er is namelijk een klopjacht gaande op een levensgevaarlijke moordenaar.

De moordenaar blijkt een ex-collega van Cameron te zijn toen zij nog werkzaam was voor Special Ops. Hij weet dus zeer goed hoe hij de politie en FBI kan ontlopen. Na een aanval op de camper locatie, kidnapt hij ook Sam. Tori wordt helemaal gek en wil als een dolle achter hem aan. Maar deze moordenaar is te sluw en bij enig gevoel van dreiging zal hij Sam zeker vermoorden. Cameron leidt daarom de achtervolging, zij weet hoe zij dit ongezien kan doen.

Cameron en Tori zitten elkaar voortdurend dwars omdat Tori wil dat ze opschiet om Sam te redden. Andrea weet de boel te sussen en langzaam groeit het respect en vertrouwen van Tori voor Cameron. Ondertussen ontstaat er een bijzondere band tussen de kidnapper en Sam. Hierdoor krijgt het verhaal een onverwachte wending.

Vergeleken met de andere boeken uit de reeks, was Angel Fire anders dan ik dacht. Het was heel fijn dat Sam een hoofdrol kreeg. Ik miste haar eigenlijk wel later in de Tori Hunter trilogy. En het knallen tussen Cameron en Tori was ook mooi. Uiteraard ook hier weer ruimte voor liefde. Prachtig hoe Gerri Hill de diepe liefde tussen Cameron en Andrea en Tori en Sam beschrijft ❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , ,

Geef een reactie