Summer’s End – Harper Bliss

Verkrijgbaar via Harper Bliss

Mocht je het niet warm genoeg hebben, dan moet je deze novelle lezen van Harper Bliss 🥵🔥!

Emily is op doorreis in Thailand en ziet een advertentie voor The Red Lodge – Beachside B&B. De prijs is te mooi om waar te zijn, maar wie weet is het gewoon echt een geweldige aanbieding.

Marianne is de eigenaar van The Red Lodge. Ze hoeft dit niet te doen voor het geld, vandaar de lage prijzen. Ze is feitelijk naar Thailand gevlucht na het verlies van haar partner.

Ondanks de terughoudendheid van Marianne, leren de twee elkaar beter kennen. Er zijn verder amper gasten in de B&B, dus Marianne heeft alle tijd voor Emily. Emily blijkt ook op de vlucht van haar echte leven, maar om een hele andere reden.

Ze nemen elkaar in vertrouwen en Emily merkt dat ze zich aangetrokken voelt tot Marianne. Dit is het begin van een hartstochtelijke affaire. Meer kan het niet zijn want Emily moet toch een keer terug naar haar eigen leven en Marianne heeft haar B&B. Maar Marianne kan de indruk die Emily op haar heeft gemaakt niet van haar afschudden. Misschien is het tijd om vrede te sluiten met het verleden en te kijken naar de toekomst.

Weet je wat nou zo leuk is. Dit is een typische Harper Bliss roman. Age gap, romantisch, erotisch 🔥🔥🔥. Ik hou niet van reizen, maar zo’n vakantie lijkt me nou best leuk 😂. In ieder geval, dit boek krijg je gratis van Harper wanneer je je abonneert op haar nieuwsbrief. Je kunt het ook kopen voor een klein bedrag. Ik zeg doen 💫! Heerlijke zomerse roman.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie