Denial – Jackie Kennedy

Verkrijgbaar via Bella Books

Denial las ik eerder als een ‘Original fiction‘ verhaal. Deze verhalen werden op fanfiction sites gepost. Auteurs als Melissa Good en Radclyffe stelden daar ook hun eerdere verhalen beschikbaar. Deze verhalen zijn later vaak als boek uitgegeven en ik lees ze, soms zo’n 20 jaar later, nog steeds 😊. Deze dus ook. Hoe hartverscheurend het ook is 🥺. Want het is niet alleen hartverscheurend. Het boek is ook heel romantisch en sexy ❤️.

Amy staat op het punt om met Josh te trouwen. Wanneer zij Celeste ontmoet, de tweelingzus van Josh, staat haar wereld al snel op z’n kop. Ze voelt zich namelijk aangetrokken tot de mooie Celeste. Dit is nieuw voor haar en zeer ongewenst. Zeker nu ze op het punt staat te trouwen met de man van wie ze houdt.

Celeste is net terug uit het buitenland waar zij werkt als arts. Ze ontmoet voor het eerst de verloofde van haar broer. Wanneer ze Amy ziet is de aantrekkingskracht onvermijdelijk. Direct daaropvolgend is daar het besef dat ze niet beschikbaar is. Ze gaat trouwen met haar broer!

Tijdens Amy’s vrijgezellenavond geven ze toe aan hun verlangen. Amy is zo geschokt van haar eigen gevoel dat ze Celeste totaal buitensluit. Celeste kan niet anders dan Amy laten gaan. De grote ontkenning is begonnen. Desondanks ontkomen ze er niet aan om uiteindelijk een gepassioneerde affaire te beginnen. Maar Amy zal nooit toegeven dat ze verliefd is op Celeste en haar man voor haar verlaten.

Alsof dat al niet dramatisch genoeg is, gebeurt er zoiets vreselijks dat ik nog steeds moeite heb dat stuk te lezen. Ik doe dat met een oog open, niet dat het helpt 😏. Hoe het verder gaat met Celeste en Amy en of de ontkenning standhoudt, moet je misschien beter zelf maar gaan lezen. Het is zo de moeite waard. Mooi liefdesverhaal. Bijna klassiek, maar dan anders 😍🥰.

Waardering: 5 uit 5.
, , ,

Geef een reactie