There’s A Big Old Moon Shining Down At Night – Jazzfordshire

Te lezen via Archive of Our Own (afbeelding door MissLane)

Het is ongelofelijk dat ik me blijf verbazen over de hoeveelheid goede fanfic verhalen die er worden geschreven. Want dit is er ook weer een. Over smaak valt niet te twisten. Wat de een goed vindt, vindt de ander niks. Maar wat mij betreft, ik heb menig lesfic roman gelezen die ik minder boeiend vond dan fanfics zoals deze. Niet dat dat ook maar enigszins verder iets uitmaakt 😂.

Alright, in deze fic van Jazzfordshire wordt Lena gedwongen op vakantie gestuurd door haar vrienden Jack en Sam. Schoorvoetend geeft ze toe aangezien ze zelf ook wel merkt dat ze doodmoe is. Lena koopt een huis in het pittoreske Midvale en verwacht dat ze zich voorlopig kan afsluiten van alles en iedereen. Ze is daar niet om vrienden te maken. Ze wil rust. Zou toch moeten lukken in dit slaapstadje waar niks spannends aan is.

Totdat haar auto stukgaat en ze noodgedwongen de plaatselijke automonteur Kara ontmoet. Wanneer Lena de monteur voor het eerst ziet, vliegen haar plannen voor rust en afzondering een voor een de deur uit. Het is een instant lust situatie 😏. Lena kruipt uit haar schulp om Kara beter te leren kennen. Dan blijkt dat Kara niet alleen mooi is, maar ook superlief. Ze leert Lena om lol te hebben, een tot dan toe geheel onbekend fenomeen voor haar.

Na een tijdje is Lena helemaal ingeburgerd. Kara’s vrienden zijn ook haar vrienden en ze ontspant steeds meer. De ontspanning is compleet wanneer Kara en Lena eindelijk seks hebben en met elkaar afspreken dat het een no-strings affaire is tussen hen. Lena moet tenslotte ooit weer eens terug als CEO van haar miljoenen bedrijf L-Corp. En Kara weet dat ze altijd in Midvale zal willen blijven. Simpel toch? Nee, natuurlijk niet want ze zijn harstikke verliefd op elkaar 😍😂!

Dit is een roman, punt! Een Supercorp fanfic van de hoogste kwaliteit. Ik zeg, lekker lezen deze van Jazzfordshire en fijn even wegzwijmelen in Supercorp land ❤️.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie