Above All, Honor – Radclyffe

Verkrijgbaar via Bold Strokes Books

Als liefhebber zijnde van de lesbische roman heb ik uiteraard menige roman gelezen van Radclyffe. Zij verstaat als geen ander de kunst om een uitstekende cun- uh heart throbbing romance te schrijven. Above All, Honor is denk ik wel een van haar eerste romans. Allereerst gepubliceerd als original fiction verhaal op een fanfiction platform. Waar je het overigens met goed zoeken nog steeds kunt vinden.

In dit eerste deel van de Honor Series staat Secret Service Agent Cameron Roberts op het punt te starten met haar nieuwe baan. Cameron krijgt de leiding over de agenten die Blair Powell, de dochter van de President, moeten beschermen. Dit is een klus waar ze totaal niet op zit te wachten. Het is ver beneden haar kunnen maar door omstandigheden moet ze wel.

Wat het nog vervelender maakt is dat Blair helemaal niet blij is metdie security lui om haar heen die altijd maar moeten weten waar ze is, en met wie. Blair is namelijk nogal een player en pikt graag regelmatig vrouwen op in bars om seks met ze te hebben. En daar wil ze geen pottenkijkers bij hebben 😏. Ze probeert daarom de agenten zo veel mogelijk te lozen. Ze maakt de agenten van Cameron, en ook Cameron zelf, helemaal gek met haar gedrag. Maar Cameron is er een van de oude stempel, ’to protect and to serve’ zijn voor haar geen loze woorden en ze doet er daarom alles aan om Blair zo goed mogelijk te beschermen.

Het feit dat Blair en Cameron zich sterk aangetrokken voelen tot elkaar 🥵, maakt het allemaal nog lastiger. Want Blair neemt het niet zo nauw met de regels, maar Cameron dus wel. En zij doet er alles aan om niet toe geven aan de allures van de mooie Blair. Tot in het extreme aan toe 😂. Zaken nemen een grimmige wending wanneer er werkelijk gevaar dreigt voor Blair.

Ik lijk een beetje blasé over dit boek. Maar niets is minder waar. Het is een heerlijke, steamy romance. De dreiging op de achtergrond is ook voelbaar en maakt het verhaal spannend. Het verhaal van Blair en Cameron wordt vervolgd in meerdere delen. Ik heb de eerste drie en deze heb ik al meerdere keren gelezen. Maar pas op! Wanneer je eenmaal begint aan een Radclyffe boek dan beland je in een lesfic honey trap 😂. Je zult meer en meer van haar boeken willen lezen. Zeer verslavend 😍.

Waardering: 5 uit 5.
, , , ,

Geef een reactie