Madeleine Taylor – Online

Verkrijgbaar via Amazon

Madeleine Taylor is de pen name van Lise Gold. Van Lise heb ik ook een aantal boeken gelezen waar ik ook van heb genoten. Maar deze erotische roman sprong er wel uit. Omdat het erotiek is, ja, maar ook door het verhaal. Seks met plot, wat wil je nog meer 😏.

In Online is Valerie per ongeluk in aanraking gekomen met lesbische erotische romans. Ze is pas gescheiden van haar man en had er nooit aan gedacht om dit genre te lezen. Nu ze dit heeft ontdekt, kan ze er geen genoeg van krijgen. Begrijpelijk uiteraard 😇. Ze besluit om zich aan te sluiten bij een boekenclub waar de leden lesbische erotische romans met elkaar bespreken. Hier ontmoet ze de sexy Syd.

Syd en Valerie blijken dezelfde smaak te hebben voor wat betreft de boeken. Maar blijkbaar vinden ze elkaar ook aantrekkelijk. Valerie besluit een online affaire te beginnen met Syd. Dat is lekker veilig voor haar aangezien ze ver uit elkaar wonen dus de kans dat ze elkaar tegenkomen in het werkelijke leven is nihil. Valerie heeft namelijk een belangrijke baan als CFO van een tech bedrijf en wil dit nieuwe aspect in haar leven liever voor zich houden.

Maar na een tijdje is het verlangen om elkaar in het echt te ontmoeten onweerstaanbaar en Syd en Valerie besluiten elkaar te ontmoeten. Dit valt bepaalt niet tegen. Integendeel, het is allemaal nog spannender daardoor. Er lijkt zelfs liefde te ontstaan tussen de twee. Maar er zijn ook geheimen te delen. Geheimen die bijna als een kers op de taart zijn 😎.

Lekker gaan lezen deze. Heerlijk boek, super sexy 🔥🔥, lekker kort, en ook nog eens een happy end (zelfs vaker dan een keer 😂, zo flauw).

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie