The X Ingredient – Telanu

Te lezen via Archive of Our Own

Ik ben eigenlijk nooit verder gekomen in het TDWP fandom dan de verhalen van Telanu (pen name van Roslyn Sinclair). Eigenlijk omdat ik dan denk, het kan niet beter worden dan dit 😊.

Dit is echt zo’n bizar verhaal eigenlijk. Het blijkt namelijk zo te zijn dat wanneer Miranda’s nieuwe assistentes betrouwbaar blijken te zijn, ze een bijzondere taak krijgen toevertrouwd. Deze taak houdt in dat ze Miranda oraal bevredigen. Tijdens kantooruren, terwijl ze achter haar bureau zit 😳🤭.

Héél bijzonder, maar Andy kwijt zich volledig aan haar taak. Ze heeft dit nog nooit bij een vrouw gedaan. Maar als ze iets doet dan doet ze het goed en onderzoekt hoe ze haar taak het beste kan uitvoeren. Ze zal niet toestaan dat Miranda het maar voor lief neemt wat Andy daar allemaal onder haar rokken aan het uitvreten is 😂. Sorry, kan het niet laten.

In ieder geval. Miranda merkt Andy na verloop van tijd wel degelijk op. Sterker nog, ze gaat er steeds meer in mee. Maar Andy ook. Opeens is het meer dan ‘slechts’ seksuele bevrediging.

Ik vind Telanu echt een meester in het schrijven van erotische verhalen. In fanfic kan werkelijk alles en met dit verhaal dacht ik eerst wel van, uhm wat is dit 🤔. Maar het is zo goed! Roslyn Sinclair heeft de fanfic inmiddels ook herschreven naar een erotische roman. Ook heel fijn maar met een iets minder ‘heet’ randje 😇.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , ,

Geef een reactie