Don’t Ask Tig

Tig Notaro en Sarah Paulson

Tig Notaro is een waanzinnig goede komiek. Zij heeft een heerlijke droge humor waar ik echt gek op ben. Haar stijl was even wennen maar nu……wauw wat is zij goed!

In ieder geval, ik was op zoek naar een andere show van haar op Spotify en toen zag ik dat zij haar eigen podcast heeft: Don’t Ask Tig. Hier ontvangt zij supergave gasten, waaronder deze met Sarah Paulson, met wie ze dan vragen van luisteraars beantwoordt. Je moet de antwoorden echter niet al te serieus nemen. Maar goed, de titel van de podcast is een waarschuwing op zich 😜.

De aflevering met Sarah Paulson was de eerste die ik heb geluisterd omdat ik Sarah ook zo grappig vind. Ok, dus even een waarschuwing: luister deze niet terwijl je autorijdt! Echt, ik moest zó keihard lachen dat de tranen over mijn wangen rolden. Ik zag geen reet meer 😂🤣. Echt hilarisch dit. Zo goed 👏👌!

,

Geef een reactie