No Strings – Gerri Hill

Verkrijgbaar via Bella Books

Ik ben dol op romans waar een no strings of fling trope in zit. Dat valt wel op in de tagcloud 😂. Ik weet niet, het is het clandestiene, het toegeven aan de aantrekkingskracht zonder gelijk in een relatie te belanden, dat soort dingen. Niet dat ik zelf ooit zo was. Ik ben nog van de u-haul generatie 😂. Of bestaat dat nog steeds? In ieder geval, ook Gerri Hill heeft blijkbaar een no strings roman geschreven. Meerdere zelfs. Maar deze is echt goud!

Police Chief Reese Daniels heeft een klein foutje begaan en moet daarvoor boeten door een tijdje te werken in het slaperige Lake City, Colorado. Ze is heel wat gewend en in Lake City gebeurt vrijwel nooit wat, in ieder geval niks crimineels. Reese verveelt zich rot maar houdt zich op de vlakte van de lokale bewoners. Waarom zou ze, ze is er toch maar tijdelijk.

Forest Ranger M.Z. Morgan woont al een tijdje in Lake City. Ze is gewend aan het rustige tempo en heeft het naar haar zin. Hoewel, een vriendin zou leuk zijn. Het is zelfs al lastig om een date te vinden. De nieuwe Police Chief is naast vrij afstandelijk ook best heel aantrekkelijk. Dus wanneer Reese voorstelt om een ‘no strings’ affaire te beginnen, gaat Morgan hiermee akkoord.

Zowel Reese als Morgan hadden niet verwacht dat de seks zo goed zou zijn tussen hen. Ze blijken het zelfs ook erg goed met elkaar te kunnen vinden buiten de slaapkamer en spenderen steeds meer tijd met elkaar. Maar Reese maakt het voortdurend duidelijk dat haar tijd daar eindig is en Morgan realiseert zich dat een relatie met Reese onmogelijk is. Of toch niet?

En natuurlijk is er hoop voor Morgan. Dat is niet echt een clou 😂. Oh, maar deze is weer zo goed van Gerri! Morgan en Reese zijn een van mijn all-time favoriete paren 😍. De chemie en de geestige dialogen, de stoïcijnse Reese en de hartelijke Morgan, ik hou ervan. Ik heb dit boek meerdere keren gelezen en dat zal ik zeker nog vaker doen.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , ,

Geef een reactie