The Alpha God (book 4) – Collecting Stars – Lexa Luthor

Verkrijgbaar via Amazon en Kobo

Het 4e deel alweer in deze geweldige serie van Lexa Luthor. En ik dacht zo toen ik aan het lezen was, hm dit wordt wel een beetje voorspelbaar. Daardoor werd ik een beetje bang dat de serie minder goed zou worden. Maar neeeeeeeee, godzijdank 🙏. Dit was ook weer zo goed en vol met spannende, verrassende en emotionele wendingen. Plus vurige seks, uiteraard 😏🔥.

Collecting Stars begint met Charlie en haar crew die gecrasht zijn op Kardos. Weer gecrasht 😣. Maar, dit keer wel door een heldhaftige daad. Andren en Raine zijn gewond en Charlie gaat aan de slag om hen in veiligheid te brengen. Hierdoor ontdekt Charlie dat ze de Kalatos spirit kan oproepen. De spirit helpt haar en Kal kan haar daardoor vinden.

Charlie en Kal zijn weer herenigd in New Earth en laten elkaar blijken hoe blij ze daarmee zijn 👩‍❤️‍👩😬. Kal doet iets waanzinnig gaaf voor Raine en onze vrienden gaan voor het eerst echt samenwerken. Kal wil namelijk de fanatieke groepering Alpha Prime ontkrachten. Deze groep verwerpt Kal als leider en Kal ziet in dat wanneer de Kalmar niet als geheel samenwerken, de Sworne nooit verslagen kan worden. Daarnaast is er het vermoeden dat Alpha Prime Earthlings gijzelt om te ruilen voor wapens.

Uiteraard is Charlie weer degene, dit keer samen met Raine, die het gevaar opzoekt om de groep op te rollen. Ze wordt bijgestaan door de spirit. Kal heeft haar geleerd hoe ze deze kan bedwingen en gebruiken. Het is een deel van het plan van Kal om de groep te ontkrachten.

Er gebeurt van alles en Charlie is weer in levensgevaar. Hoe of wat zeg ik niet maar hoe het goedkomt en wat de conclusie is van Kal en Charlie is weer zo romantisch en hoopvol voor het volgende deel. Desalniettemin blijkt ook nu weer dat Lexa Luthor the master van de cliffhanger is 😱.

Waardering: 5 uit 5.
, , , , , , , ,

2 gedachtes over “The Alpha God (book 4) – Collecting Stars – Lexa Luthor

  1. Pingback: The Alpha God (book 3) – Born to Be Mine – Lexa Luthor - Mylesficfavs

  2. Pingback: The Alpha God (book 5) – Like A Calling – Lexa Luthor - Mylesficfavs

Geef een reactie